Klanten

Deze klanten gingen u voor. Bent u ook nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie. Kom dan naar onze showroom in Harlingen.

Over ons

Welkom op de website van Homminga’s kerstpakketten en relatiegeschenken

Een team van enthousiaste mensen op het gebied van kerstpakketten en relatiegeschenken staat voor u klaar. Wij geven u graag persoonlijk advies bij het bestellen van één of meerdere pakketten.

 

Showroom in Harlingen

Homminga heeft een eigen showroom aan de Voorstraat in Harlingen. U bent hier altijd welkom om een kijkje te nemen en vragen te stellen. Vanaf 1 juli staan wij voor u klaar om uw prachtige kerstpakketten en relatiegeschenken samen te stellen!

 

Origineel geschenk

Homminga’s kerstpakketten en relatiegeschenken is al jaren actief, zowel binnen als buiten de provincie. We zijn o.a. bekend door het maken van de mooiste, leukste en de meest originele kerstpakketten en relatiegeschenken.

 

Binnen en buiten Friesland

Buiten Friesland wordt Homminga steeds bekender en maakt pakketten voor allerlei bedrijven en eigenaren die hun personeel wat moois mee willen geven om zo de feestdagen nog leuker te maken.

 

Pakketten samenstellen naar uw wens

In gezamenlijk overleg vullen wij uw wensen zo goed mogelijk in. Er zijn namelijk vele opties mogelijk.We kunnen de pakketten samenstellen zoals u dat wenst, met bijvoorbeeld een eigen bedrijfsproduct in het pakket of een product met uw logo. Zo kunt u het pakket nog persoonlijker maken.

Het verzenden van de pakketten hebben wij in eigen beheer, zodat u en wij ervan verzekerd zijn dat de aflevering juist verloopt. Naast het zelf samenstellen van pakketten hebben wij ook verschillende voorbeeld pakketten: zoals een Fries pakket, verschillende thema kerstpakketten, biologische, bourgondische en Fair Trade pakketten.|

 

Graag tot ziens: Het gehele kerst team Homminga